DİYARBAKIR / SUR - Cemil Özgür İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen birçok etkinlikten biri de  1-D Sınıfımızın çalışmasıydı. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimiz Fatıma Zehra MENTEŞ ve Beril ÇELİK ilimiz çocuklarını temsilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapılan çevrimiçi etkinliğe katıldı.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101. yıl dönümü ve Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, salgın nedeniyle paydaşlarımızca evlerde ve çevrimiçi yöntemiyle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Nis

Her yıl Mart ayının son pazartesi günü başlayan ve bir hafta boyunca sürdürülen Kütüphaneler Haftası 29 Mart – 04 Nisan 2021 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Okulumuzda kütüphanelerin, kitap okumanın önemine bir kez daha vurgu yapmak amacıyla "Kütüphaneler Haftasını" kutladık. Emeği geçen öğretmenimiz Dilşad GETİREN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

3-D Sınıf öğretmenimiz Nursel AKŞİT GEZGİN tarafından uluslararası e-twinning projesi için hazırlanan tanıtım videosu aşağıda ve okulumuz/e-twinning başlığı altında yayınlanmıştır.