DİYARBAKIR / SUR - Cemil Özgür İlkokulu

TARİH YAZAN ÇOÇUKLAR ŞENLİĞİMİZ.

May

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği  Haftası kapsamında, sağlık ve güvenlik kültürünün eğitim öğretim süreçlerinde çocuklarımıza ve iş ortamında çalışanlarımıza kazandırılarak davranış haline dönüştürülmesi amacıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Emeği geçen öğretmenimiz Selim BAYRAM' a teşekkür ederiz.

May

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği protokolüne istinaden, Valilik Onayı ile okulumuzla ilişkilendirilerek Hastane Sınıfı açıldı.

May

Diyarbakır İl Halk Kütüphanesi görevlileri okulumuzu ziyaret ederek, öğrencilerimizi eğitici dergi ve kitaplarla buluşturdular. Deprem sonrası çocuklarımıza ulaştırılan bu bu hizmetten öğrencilerimiz oldukça memnun kaldı.  Okuyan nesiller için bu ve bunun gibi çalışmaları Cemil Özgür İlkokulu olarak destekliyor devamlarını diliyoruz.

May

Okulumuz 3-B sınıfı  öğrencileri tarafından düzenlenen "Çevremizde Yetişen Bitkiler,  Geçmiş ve Günümüz Ev Tasarımları " sergisi öğrenci, öğretmen ve velilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Öğretmenimiz Fikret BURUN başta olmak üzere emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

May

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. yıl dönümü ve Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkulu bir şekilde kutlandı.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü nedeniyle okulumuzda anma programı düzenlendi.

OKULUMUZA ISO 45001 SERTİKASI

Kas

Okulumuz 4-C sınıfı öğretmen ve öğrencileri tarafından  düzenlenen "Fosiller ve Kültürel Miras Sergisi" öğrenci, öğretmen ve velilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Öğretmenimiz Gamze PURSUK başta olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programı hazırlayan 4-D sınıf öğretmenimiz Nursel AKŞİT GEZGİN başta olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 4-D sınıf öğretmeni Nursel AKŞİT GEZGİN öğrencileriyle birlikte STEMA In The 21st  Century adlı e Twinning projesinde çalışmaya başlamıştır

May

3-D Sınıfımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri aşağıda sunulmuştur. Öğretmenimiz Nursel AKŞİT GEZGİN ve emeği geçen paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen birçok etkinlikten biri de  1-D Sınıfımızın çalışmasıydı. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.